Kérastase

Kerstase

Kérastase is een van de meest luxeuze merken haarverzorging. Bij dekapperswinkel.be vindt u diverse Kérastase haarverzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners en maskers.

Kérastase producten kopen bij  dekapperswinkel.be

Bij ons vindt u diverse haarverzorgingslijnen van Kérastase allemaal bestaande uit minimaal shampoo, conditioner en een leave-in product, dat het haar ultiem voorbereidt op de styling. Door deze producten te combineren, kunt u het drie stappenplan van Kérastase volledig doorlopen; Reinigen, verzorgen en modelleren. Het maakt niet uit voor welke haartype u opzoek bent naar een complete verzorgingslijn, u kan het bij ons vinden.

Kérastase haarverzoring.

Kérastase onderscheidt de haartypes droog en gevoelig haar, verzwakt haar, lang tot halflang haar, en gekleurd haar. Daarnaast zijn er producten voor mensen met een gevoelige/problematische hoofdhuid, dunner wordend haar en haar dat blootgesteld is aan zon en zee. Voor elk haartype heeft Kérastase een uniek ritueel bestaande uit 3 stappen ontwikkeld: reinigen, verzorgen en modelleren. Per serie zijn de drie stappen afgestemd op de kenmerken van het betreffende haartype. Zo vindt u binnen de verzorgingslijn voor droog en gevoelig haar, Nutritive, drie producten voor normaal tot droog haar. Uiteraard is er binnen ‘droog en gevoelig haar’ nog een specifiekere verdeling mogelijk. Zo is er voor dik en droog haar een aparte 3 stappen lijn, maar ook voor droog en gevoelig haar, droog en weerbarstig haar en tot slot voor droog en krullend haar. Welk haartype u dus ook heeft, bij Kérastase vindt u de geschikte verzorgingslijn om uw haar de voeding te geven die het nodig heeft.

Wist u dat?

  • Kérastase ook een merk is van de l’Oréal Professional Group?
  • Kérastase zich richt op de luxueuze markt?
  • Kérastase voornamelijk in high-end salons wordt gebruikt?